تحولات لبنان و فلسطین

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: تولید عسل در شهرستان های نیشابور و میان جلگه به علت گرمای زیاد هوا در تابستان، خشکسالی و تاثیر غیر مستقیم قطعی برق چاه های عمیق نسبت به سال گذشته هشت درصد کاهش یافته است.

گرما عامل کاهش تولید عسل در نیشابور

به گزارش قدس خراسان، علی مبارکی در این خصوص افزود: بیش از ۲۱۲ تن عسل از ۲۸ هزار کلونی فعال زنبور عسل در زنبورستان های شهرستان های نیشابور و میان جلگه امسال برداشت شد.

وی ادامه داد: ۲۵۳ نفر در این ۲ شهرستان به طور مستقیم به حرفه تولید عسل مشغولند.

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: عسل نیشابور و میان جلگه، از عصاره گونه هایی از گیاهان دارویی، زراعی و باغی دامنه‌های بینالود، دشت و کوهپایه های میان جلگه به دست می آید.

مبارکی افزود: با توجه به وضعیت جوی و تولید عسل یاد شده برای بهره برداری بهتر تولیدکنندگان، برندسازی، توسعه صنایع تکمیلی و بسته بندی یک ضرورت است.

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: ۶ هزار و ۴۰۰ کیلوگرم گرده، ۱۳ هزار و ۵۵۰ کیلوگرم موم و ۲۹۰ کیلوگرم ژل رویال امسال از زنبورستان های این ۲ شهرستان برداشت شده است.

مبارکی افزود: عسل منطقه نیشابور به دلیل کیفیت بسیار بالایی که دارد می‌تواند به یک برند جهانی تبدیل شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.